gezinsbond zelzate

Zwemmen is ondertussen een traditie. Een nieuwe reeks start steeds in september en januari.

Inschrijven kan via deze website.

 

 

Je kan inschrijven voor de lessen 

van september 2018 tot juni 2019 OF van januari 2019 tot juni 2019!

 

Bij Gezinsbond Zelzate kan uw kind leren zwemmen onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs.  
In de cursus kleuterzwemmen worden zwembewegingen aangeleerd op een speelse en kleutervriendelijke manier.

Na de watergewenningsoefeningen (lesduur 40 minuten) gaan we geleidelijk over naar de echte zwemoefeningen.  De zwemslag wordt bepaald door de monitor en is afhankelijk van de aanleg en leeftijd van uw kind. Ook het eindresultaat is hiervan afhankelijk.
Vanaf het eerste zwemdiploma kan uw kind verdergaan in het zwemmen, worden verschillende zwemslagen aangeleerd en kan het verschillende diploma's behalen.

Als laatste stap komt het zwemmertje in de groepjes van de clubzwemmers, waar ook survivaldiploma's kunnen behaald worden. (lesduur clubzwemmen is 1 uur)

Wanneer kan je starten?

 • Voor de watergewenning: van zodra uw kleuter kan staan in het instructiebad (minimum 3 jaar). De kinderen worden ingedeeld in groepjes van maximaal 6 à 7 kinderen.
 • Voor het zwemmen en clubzwemmen is het afhankelijk van het niveau van uw kind (doorgaans 5 jaar). De kinderen worden ingedeeld in groepjes van ongeveer 7 kinderen voor het zwemmen en 10 à 12 kinderen voor het clubzwemmen.

Onze jeugdsportcoördinator Yara Van Bouchaute staat steeds voor jullie klaar. Je kan steeds mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Data 2018-2019

 jaarkalender

 

Tarieven

Wie inschrijft voor de lessenreeks van september 2018 tot juni 2019 betaald

 • 126€ voor alle lessen (dit bevat het inschrijvingsgeld, verzekering, diplomazwemmen én de inkomprijs van het zwembad) voor leden Gezinsbond. Aan het zwembad hoeft u dus geen entreegeld meer te betalen.

Niet-leden gezinnen betalen eerst een lidkaart van 40€. Lidgeld is voor het ganse gezin. Je moet dus maar 1X lidgeld betalen per gezin.

Inschrijven

 

 

Zwemlessen Beginnend Zwemmen is VOLZET, vanaf januari is er terug plaats.

 

 • Inschrijven kan uitsluitend via deze website: kies hier...
 • Na het inschrijven gelieve het juiste bedrag overschrijven op rekeningnummer  BE97 0013 3736 3349  met vermelding van naam van het kind, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres  en lidnummer of "nieuw lid". 
 • Na betaling wordt uw kind onmiddellijk verzekerd.
 • Bij de eerste les ontvangt U een medische fiche die u laat invullen bij uw huisarts. De ingevulde fiche geeft u zo vlug mogelijk terug af.
 • Vraag steeds uw tegemoetkomingsformulier bij uw mutualiteit !
 • De groepsindeling wordt ongeveer één week van tevoren meegedeeld.
 • Voor bijkomende info: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interesse?

 • De eerstvolgende lessenreeks start in september. Deze gaan steeds door op zaterdagvoormiddag in de Eurohal. Juiste datums en het juiste uur wordt tijdig meegedeeld.

 

Vroegtijdig stopzetten van zwemlessen:

Wie wegens omstandigheden de zwemlessen vroegtijdig moet stopzetten, moet ons een geldig doktersbewijs bezorgen. Het resterend bedrag wordt dan verrekend bij een volgende inschrijving.

Zonder geldig doktersbewijs zijn wij genoodzaakt een deel administratieve kosten aan te rekenen (o.a. van verzekering, …)

Deze maatregelen gelden NIET voor clubzwemmers.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren